Just Flow

Madlogic

Wat was het doel van de cliënt?

Madlogic was een van onze eerste klanten en is nog steeds een belangrijke partner van Just Flow. Een van de projecten met Madlogic waar we bijzonder trots op zijn, is Animo, een motivatie-zelfmanagementtool waarmee medewerkers (en gebruikers) verschillende aspecten van hun motivatie in relatie tot hun werk en werkzaamheden kunnen verkennen, meten en verbeteren. Animo kan ook worden gebruikt voor gebruikersprofilering en gebruikersacceptatietesten in een vroeg stadium.

Het proces:

Met Madlogic zijn we begonnen met het onderzoeken van gevalideerde meetinstrumenten voor motivatie en deze te vertalen naar een nieuwe meetschaal die geschikt is voor zelftesten en interpretatie. Vervolgens hebben we een validatietest uitgevoerd met een grote steekproefgroep om de model- en constructvaliditeit te bepalen (ja, we hebben de wetenschap gedaan!). In de tweede fase bouwen we een op Excel gebaseerd technisch prototype dat reacties omzet in profielen en profielen koppelt aan voorgestelde verbeteracties. Tegelijkertijd werkten we in co-creatie met eindklanten om een ​​leuke en boeiende gebruikerservaring en gebruikersinterface voor de gebruikers te ontwerpen. In de laatste fase zijn wij als conceptmanager betrokken geweest bij de ontwikkelfase van de webapplicatie.

Getuigenis van de klant:

“Just Flow heeft diepgaande kennis over onderwerpen als motivatie en is indrukwekkend bedreven in het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde modellen en algoritmen. Hun aanpak van het co-creatieproces was niet alleen effectief, maar ook erg leuk voor alle betrokkenen! De samenwerking met hen heeft de resultaten en het plezier tijdens het project naar nieuwe hoogten gebracht, het is ook een inspiratie geweest voor onze andere projecten! Wij raden Just Flow van harte aan als partner voor innovatieve oplossingen!” – Roel van Kempen, Madlogic.

Meer voorbeelden zien?